Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Barátaink / Kaere Venner,

 

tak for all!  Thanks for all!  Köszönet mindenért!

 

A...                                                    For the...

...kedves fogadtatásért,                    ...warm welcome,

...szervezésért,                                 ...organization,

...mindennemű segítségért,              ...support of every kind,

...programokért, de elsősorban a     ...programs, but first of all for the

...KÖZÖS ÉNEKLÉSÉRT.               ...JOINT SINGING.

 

Nagyszerű volt. Boldogok                It was magnificient. We all are so glad

vagyunk, hogy összejöhetett.           that this weekend trip could become reality.

De beszéljenek inkább                     But let the attached pictures tell more.

a mellékelt képek.

Adjátok át baráti üdvözletünket        Please forward our warmest greetings

az egész kórusnak.                           to the whole choir.

 

A Bajza Hangkör és a magam          Also on behalf of Bajza Hangkör:

nevében:

 

                                               Imre

 

 

A Bajza utcai Általános Iskola idén fogja megünnepelni megalapításának 100. évfordulóját és a Kodály Zoltán zenei oktatási módszere bevezetésének 60. évfordulóját. 

A jubileum megünneplésére megkezdődtek a felkészülések, ennek keretében minden hét szombatján 9 órától 12 óráig az iskola I. em. 66-os termében a volt diákok találkoznak, együtt betanulják és gyakorolják az ünnepi műsort, amelyet a Zeneakadémián május 25-én fogunk előadni.

Felhívunk és kérünk mindenkit, aki diáktársunk volt, hogy gyertek el a próbákra, találkozzunk és készüljünk együtt, énekeljünk ismét a Zeneakadémián e jeles évforduló alkalmából.

 

 

Szentendre, 2016. május 15.

Jól sikerült közös kiránduláson vettünk részt a koppenhágai Szent Anne Iskola Familie Koret tagjaival közösen Szentendrén és a szentendrei Skanzenban.

Délelőtt a Szent András templom kertjében, ebéd után a Skanzenban, délután pedig a Szentendre Fő terén adtunk koncerteket. Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de az előadások forró hangulatúak voltak, a közönség, hallgatóság pedig kitartásukkal és tapsukkal hálálták meg a hallottakat.

 

 

"Hörpölték a kultúrát"

 

Kórusok Éjszakájáról

Szemere Katalin
Az írás a Népszabadság 2015. 06. 08. számában jelent meg.

http://nol.hu/kultura/haraphato-eneklesi-vagy-1538629

 

 

A Koppenhágai Sankt Annæ Gymnasium volt és jelen diákjainak szüleiből alakult "Familiekoret" kapcsolatfelvételi szándékkal megkeresett bennünket. Az első levélváltások és híradások megtörténtek. Örömmel fogadjuk ezt a kezdeményezést és nagy lelkesedéssel tölt el bennünket egy jövő évi találkozás és közös éneklés lehetősége.

Köszöntjük a "Familiekoret"-et és tagjait a kórus alapításának 10. évfordulója alkalmából, örömmel értesültünk jubileumi koncertjükről. Külön öröm számunkra műsorukban elhangzott művek kottáinak megküldése, melyek közül néhányat kiválasztunk és betanulunk.

 

10 éves a Familiekoret

 

 

 

 

 

 

 

http://www.sankt-annae.dk

 

Adventi fellépéseink:

  1. Advent Budapesten téli fesztiválon a Deák tér melletti Városháza parkban  2014. december 11-én 18 órakot az "Üvegházban".
  2. Szent László Templomban (1102 Budapest, Szt. László tér) 14.december 20-án, az esti mise után

  3. Boldog Özséb Plébánián (1039 Budapest, Lékai Bíboros tér 8-10.) 2014. december 21-én, a 9 órás mise után
     

 

 

Kedves Bajza Hang-kör Kórus, Kedves Péter!

A Halastó Közhasznú Egyesület (HEKK) nevében szeretnénk megköszönni nektek, hogy hangotokkal, fellépésetekkel varázslatossá tettétek a második alkalommal megrendezett Kórusok Éjszakáját!

Köszönjük a bizalmat, a lelkesedést, amivel a Magyarországon innovatívnak számító kezdeményezést támogattátok és sikeressé tettétek. Reméljük, hogy üzenetünk a segítségetekkel célba ért.

Köszönjük, hogy lelkiismeretesen felkészültetek, elvarázsoltátok a közönséget és megmutattátok azt, hogy a kóruséneklésnek igenis van létjogosultsága a mai kultúrában. Külön köszönet a Mikszáth téri záróéneklésért, a nem mindennapi, felejthetetlen élményért, amit ezer ember együtténeklése jelent.

Kép-, hang-, videó- és szöveges beszámolót a honlapon találtok az korusokejszakaja.hu estéről, valamint néhány felvételt továbbra is közzéteszünk a Facebookon folyamatosan, figyeljétek magatokat!

Reméljük, hamarosan ismét találkozunk egy Csíkszerda és/vagy Soharóza koncerten, esetleg a ti koncerteteken, de legkésőbb jövőre, az immáron hagyományt teremtő Kórusok Éjszakáján.

További sikeres koncerteket és nagy közönséget kívánunk!

Üdvözlettel a Kórusok Éjszakája szervezőcsapata nevében

Kovács Ági

kóruskapcsolat

korusokejszkaja.hu

http://www.karpataljalap.net/2013/05/30/koncert-szegenyek-javara

 

Bajzás diákok. Ica néni zenére éhes, nagy ritkán nem csintalan nebulói. Szolmizálás, szövegejtés, ritmus: „Nem gyor-sab-ban, nem las-sab-ban, csak úgy mint a szí-vünk dob-ban.” idézzük fel ma is az instrukciót Ica néni zeneszeretet-óráján a budapesti Bajza utcai iskolában.

Mert leginkább ez volt. Hivatalos nevén énekóra, de amit egy életre kaptunk általa, az a muzsika szeretete.
Nagyot dobbant a szívünk 2008-ban, amikor egy jubileumi gálakoncerten újra összejöttünk egy közös  éneklésre. Egy „kemény mag” úgy döntött: folytatja a közös énekelést Ica néni, azaz Háray Ferencné vezetése alatt. 40-50 év után visszaültünk a padokba, hogy kedves énektanárunkra figyelhessünk megint. Akinek a Kodály-módszer szerint tartott óráit Dél-Amerikától Ázsiáig a világ számos zugából érkezett hallgató és tanár látogatta.
És nagyot dobbant a szívünk 2013. május 26-án, hogy a munkácsi Szent Márton székesegyház pompás környezetében megszólalhatott úgy 30 egykori Bajzás hangja. Magyar énekszó a Duna és a Latorca táján a székesegyház oltárlépcsőjén egybefonódott. Mi lehet kifejezőbb megnyilvánulása összetartozásunknak? A lezárt határsorompót a violinkulcs és a basszuskulcs egykettőre felnyitja. Életkorban nagyszülő-unoka, földrajzilag négyszáz kilométer távolság a Szent Márton székesegyházban ezen a délutánon nullára csökkent.
És hány nyelven is dicsértük az Urat, imádkoztunk a Szűzanyához, kerestük az utat az Úthoz, Igazsághoz és Élethez? Volt az vagy öt is. Mert a hit is összeköt. Nemcsak magyart a magyarral, de valamennyi jószívű embert a nagyvilágban. Hangjaink útján egy csipetnyi magyar-egység a világ-egységet is kifejezte, hiszen Urunk előtt mind egyek vagyunk.
A Latorca és a Duna vize összefolyik. Hisszük, hogy lesz alkalom, hogy e folyók tájáról való magyar énekhangok a jövőben is egybefolyhatnak a május 26-i feledhetetlen hangverseny mintájára. Hálás köszönetünket fejezzük ki a kórustalálkozó szervezőinek, hogy minket ehhez az élményhez juttattak.
Török Imre
a Bajza Hangkör nevében

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves Ica néni!

 

Nagy öröm, hogy jöttek, hogy a koncert olyan jól sikerült - azóta is sokan emlegetik, köszönik.

Örülök, hogy jól érezték Magukat és, hogy az ajándék is tetszik.

Emlékezetünkben és a honlapunkon is megőrizük a szép esemény emlékét.

További munkájához, munkájukhoz kívánok én is minden jót, erőt derűt és további sikereket!

Üdvözlöttel a Bajza-Hangkör Énekesei felé is, tisztelettel:

János atya

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-zakanyi-zsolt-reformatus-vegyeskar-jotekonysagi-koncertje-december-8

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

viagra without a doctor prescription canada 7911

AgustinBitly,2018.05.07 12:36

9631 http://www.hazelkaneswaran.ie/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=147207 http://www.equiventura.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=37490 http://www.salarii.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6654 http://plugingeorgia.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=75273 http://www.antares-onlus.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=327464 http://vered-bar.co.il/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32477 http://www.hssh.co.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=13226 http://aclm-mz.com/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=116865 http://www.immaginenardi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=561615 http://www.sevenoaksboardingkennels.com.au/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1646 http://apple-advisor.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=128101 http://www.tappezzeriadicorte.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=363636 http://aquamanaesp.gov.co/index.php/component/k2/itemlist/user/1010169 http://dokumentuvertimas.lt/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=33787 http://www.gambastampi.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=903 http://remstiralokvrn.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=36318 http://www.ambersoulstudio.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=580241 http://www.cooplareggia.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2634209 http://www.megamixgo.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=254286 http://www.mariagraziapiras.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=840918 http://srisaiautomotives.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15984 http://www.amatodemolizioni.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1014725 http://vision-partners.co.uk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=78003 http://www.kassa-finans.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9390 http://sierraperez.com/beta/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=41817 http://www.fondazioneoat.it/taonews/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79283 http://basculasjaramillo.com/www.revistacarros.com.co/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10679 http://vision-partners.co.uk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79036 http://executivedecisionmarketing.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=37145 http://ugandacricket.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=41653 http://docs.tecbased.com/tecbased.com_corrigir/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=108046 http://emcogroupllc.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=973626 http://www.colone-belts.com/CMS/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=543464 http://www.thebaycfc.org.za/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10733 http://www.procetfreight.co.ke/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1572 http://sarospolska.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5991 http://www.entjo.com/web/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=200498 http://www.autoteilegebraucht.eu/shop/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4742 http://zakmetal.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=135493 http://boreiangkornc.com/us/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=87895 http://aceapplications.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19056 http://www.simfainsaat.com/tr/index.php/component/user//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9147 http://www.thamserkutrekking.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=60167 http://muebleslinea21.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=14012 http://www.adeanet.org/wgecd/fr/component/users//index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1230 http://cdalliance.ca/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=158414 http://burnexfire.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=196417 http://floopagencia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=12250 http://www.santissimatrindade.com.br/site/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=258279 http://imsmedia.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=40938 8266

generic viagra for sale

RaymondKes,2018.05.07 11:03

generic viagra trusted pharmacy [url=http://viagra-generics.us/#4875]generic viagra prices[/url] viagra generic release date <a href=http://viagra-generics.us/#3857>viagra</a>

viagra.com

RaymondKes,2018.05.07 10:59

http://iceberg.ykt.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=264768 http://dev.hayes.com.bd/realestate/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=381133 http://www.vaticanroom.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=173098 http://allike.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19917 http://enoavia.es/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2716532 http://www.safeflameon.co.uk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9434 http://www.daveseppaladesign.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=103808 http://www.cau.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6878 http://zts.edu.rs/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2726 http://samarthsugar.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=74213 http://grupposergros.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=218757 http://bsbestevents.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19371 http://www.kenutancomputers.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=108638 http://www.timberage.ee/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=33497 http://www.impresapossemato.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=329905 http://gestoflores.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2508924 http://rimgaz.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=226552 http://www.vagitiultimi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=60276 http://calpij.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=149558 http://www.avancesystems.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=76105 http://www.50plusminus.sk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=144226 http://getsolutionssa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=278496 http://www.weddinggayfriendly.it/component/k2/itemlist/user/456607 http://www.gorgasali.edu.ge/geo/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=29129 http://team-tk.at/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9371 http://laroccaministries.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=358311 http://www.sdmtrust.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=53811 http://www.ristorantelamezzaluna.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=709171 http://www.oosrand.co.za/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=43273 http://www.sonta.nico.gov.ng/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34914 http://globalstudynetwork.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34931 http://forum.mer.jo/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4579 http://www.kenutancomputers.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=168362 http://dietretkurbel.de/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=452987 http://www.awbnetwork.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6679 http://www.accomodationlapulena.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1314 http://www.forex-er.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=26061 http://www.gubska.lv/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=13188 http://anime.kaze.fr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=247354 http://alma-mater.kiev.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5808 http://trendpack.dk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=200692 http://www.gorgasali.edu.ge/geo/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=27170 http://www.latikana.lt/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=923 http://becksic.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=128474 http://vidavida.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=54459 http://moxiemagazine.com/life-inspired/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=40333 http://psnfusion.com/publish/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=248034 http://www.harakaqawmeyaparty.com/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=12918 http://www.iceoplexsimivalley.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=13334 http://www.kleingistelgoed.be/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10364

Stature cheap sldnfl without instruction

JaizeUpdaw,2018.05.04 17:21

viagra side effects
[url=http://viagrawithoutdoctorstore.com]viagra without a doctor prescription canada
[/url] buy viagra online
<a href="http://viagrawithoutdoctorstore.com">viagra without a doctor prescription canada
</a> - medication impotence viagra
viagra e cardura

viagra generic name

RaymondKes,2018.05.04 15:31

http://miponline.in/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=18077 http://orkestrpobeda.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=49285 http://i-soccer.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1101 http://www.oofhpk.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=23126 http://lizahughes.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=183198 http://www.rebeldestyle.com/cormach.co.il/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=190864 http://www.tardaguila.com.uy/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8163 http://www.casadivetro.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3197 http://www.amigarevista.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=281317 http://dnmaruba.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=145297 http://www.accomodationlapulena.it/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1387 http://www.pssvigilanza.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=538400 http://samagrh.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=48038 http://www.sunseasons.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=146602 http://www.vaticanroom.it/component/k2/itemlist/user/181688 http://amity.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=35848 http://panosenglezos.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=37492 http://www.mediazioniapec.it?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=748962 http://www.vagitiultimi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=60456 http://etoileduciel.tv/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32354 http://fsdtrackandfield.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10385 http://amazingsahyadri.in/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=135454 http://www.rioneportamarina.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=568690 http://www.edilgfa.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=638 http://www.enjoycre.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=152804 http://www.spuntiespuntini.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1326217 http://miamibulldogs.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=48011 http://www.enricomariacastelli.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=516534 http://karolinarumniak.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=637556 http://casaniloperez.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=410062 http://amazingsahyadri.in/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=131955 http://researchtoolkit.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8789 http://www.meritec.su/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=166706 http://theliveset.tv/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=47713 http://www.angelentertainment.ca/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=234660 http://www.consorte.com.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=977285 http://vered-bar.co.il/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32212 http://www.ipsen.sk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=30730 http://www.agriturismo-spigno.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=232501 http://www.chinmayavidyalayakollengode.co.in/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=95951 http://lawprint.co.za/newsite/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=154274 http://sharpeagles.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1288730 http://www.guilanfx.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28496 http://www.hno-giessler.de/jomla/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1268 http://mesoforum.de/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5206 http://xn----ftbbbeqsmlkbycldq0s.xn--p1ai/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=149947 http://fc-greif.de/website/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=565 http://webpage.ccchwc.edu.hk/index/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1291 http://mediashack.co.za/evergreen/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=957 http://registroelettronico.com/mastervoice/index.php/index.php/component/k2/itemlist/user/52510

buy cialis cheaply

ovyend,2018.05.04 00:37

[url=http://canadian-pharmasy.com]cialis professional[/url]
usa medical card cialis
order brand name cialis online http://canadian-pharmasy.com

generic viagra trusted pharmacy

RaymondKes,2018.05.03 20:31

http://sydneyplumber.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=83306 http://noveltyhomoeo.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=32867 http://www.beepdirected.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=66004 http://www.kenutancomputers.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=121222 http://veola.com.ua/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=797592 http://jaintourntravel.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=231701 http://www.doctorokuneva.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=47545 http://armigh.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=199658 http://www.rutulicantores.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=709649 http://brennstoffe.sk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=75046 http://hic.3techcorp.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=461570 http://ecoteplex.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=91726 http://modernbrain.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4036 http://www.inateltecnologias.com.br/ic/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1077 http://hosting39.eu/EcoFood/index.php/index.php/component/k2/itemlist/user/4845 http://gestoflores.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2505775 http://www.mc2eventtracker.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=237800 http://kazanbeauty.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=144780 http://inter-lift.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=116281 http://jgo.mn/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8458 http://entrelacosdefamilias.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=395247 http://moonvalley.co.uk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=30715 http://www.azionesorriso.it/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=650009 http://www.gorgasali.edu.ge/geo/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=30107 http://www.pruritas.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4288 http://www.altodecastejongaina.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=119990 http://ladiesspecial.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=699239 http://www.aarwcdcambodia.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1086 http://vidavida.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=56331 http://xn----7sbb5atddhcuu3b.xn--p1ai/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=198163 http://boxcargo.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17983 http://www.kleingistelgoed.be/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6964 http://afloltd.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6946 http://www.immaginenardi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=573449 http://smarthomeuniversity.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1116957 http://www.pentapolis.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=78009 http://www.minikami.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1480981 http://basculasjaramillo.com/www.revistacarros.com.co/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=18355 http://aceapplications.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=19182 http://kts-services.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4737 http://styleforme.destinyprezents.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=662713 http://camiloviracacha.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=268221 http://www.ensb.edu.pe/certamen/index.php/component/users/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=381 http://afraightinternational.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1345144 http://ianwebbengineering.co.uk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17015 http://ifkitesports.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=583 http://ganaderia-intensiva.com/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8004 http://www.bippecas.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=117220 http://www.secutronic.com.sa/new1/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1581 http://grupposergros.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=233794

JOKER333 สมัครง่าย | เล่นง่าย ชัวร์ 100% m.joker333.com ไม่โกง

Dennisphota,2018.05.03 02:39

ดาวน์โหลด ติดตั้ง JOKER333 เกมส์สล็อตมือถือ เกมส์ยิงปลามาใหม่สุดฮิต 2018 มาแรงที่สุดในไทยสมาชิกกว่า 5 แสนคน
[url=http://m.joker333.com][u][b]วิธีลงเกมส์ joker[/b][/u][/url]
สมัคร JOKER333 เล่นสล็อตมือถือ สมัครใหม่รับโบนัส 500 เปิดบริการทุกวัน ติดต่อทีมงานได้ 24 ชม.ค่ะ. JOKER333 คาสิโนออนไลน์ ใหม่ล่าสุด
เพิ่มเกมส์ใหม่พร้อมให้บริการ 24 ชม. อยากแนะนำสำหรับผู้ที่ชื่นชอบเกมส์คาสิโนออนไลน์ JOKER333 เว็ปการพนันออนไลน์อันดับ 1 แอฟเกมมือถือ
เด็ดพร้อมกับมีเกมส์มากมายไม่ว่าจะเป็น เกมส์ยิงปลา , บาคาร่า , สล็อตออนไลน์ JOKER333 เกมยิงปลา JOKER333 ยอดนิยมเล่นผ่านมือถือ รับโบนัสสูงสุด 50000บาท
[url=http://m.joker333.com][u][b]joker123[/b][/u][/url]
JOKER333 - ผู้ให้บริการเกมคาสิโนออนไลน์ JOKER333 ที่กำลังได้รับความนิยมในขณะนี้ โดยจะเน้นเฉพาะลูกค้าที่ชื่นชอบการเล่นเกมการพนัน
บนแพลตฟอร์มของอุปกรณ์เคลื่อนที่ไม่ว่าจะเป็นโทรศัพท์มือถือหรือแท็บเล็ต ลองเลยวันนี้ เปิดยูสใหม่ JOKER333 รับโบนัสพิเศษจากเรา คลิกเลย.

non prescription viagra

msvgeb,2018.05.02 23:35

[url=http://canadian-pharmacye.com]buy viagra las vegas[/url]
www viagra com http://canadian-pharmacye.com

viagra without subscription 9287

AgustinBitly,2018.05.02 16:26

1758 http://multifone.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5176 http://www.zapidiomas.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9223 http://www.projectazione.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=22806 http://developpementdelinterieur.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=248285 http://mmalegacy.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17763 http://www.banasupro.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=11736 http://barlico.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1134 http://freddyspaint.com.au/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=70161 http://www.comecoitalia.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=141083 http://142-4-9-44.unifiedlayer.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=478828 http://nkolele.co.za/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=206253 http://www.insulboot.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=283759 http://www.irisoft.al/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7765 http://elgruposocial.com/oepa/component/users//index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3444 http://immojpro.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=375549 http://www.kmaraskafder.org.tr/tr/component/user//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5275 http://peninsulaseniorstoyrecyclers.com.au/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3364 http://gharghashttv.af/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4285 http://www.spaferraro.com.br/index.php/component/k2/itemlist/user/954173 http://euroresa.eu/euroresa/travel/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=307505 http://www.cragnolinidenis.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=92574 http://iso-obtaining.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=183825 http://www.quintadaboaventura.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7692 http://dydecoracioncali.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=20590 http://www.ao-tours.com/l/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=76223 http://prorisyem.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4276 http://www.thinktotal.com.au/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=492513 http://www.mm3design.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79198 http://geagle.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=26891 http://www.atlantagatewaylimo.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1283 http://goshornstepbystep.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=613626 http://www.ahetedik.hu/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=755 http://www.waveinc.at/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=43384 http://therugstorecompany.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=643777 http://www.in-auto.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=181792 http://skypointgroup.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=243795 http://www.gkvsk.ru/1/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=87055 http://www.service-khv.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4546 http://www.italset.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=288492 http://www.massesecalcio.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=12151 http://www.viboelectric.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=104160 http://www.eventproductions.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=405546 http://www.chefdons.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=321128 http://www.colone-belts.com/CMS/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=545426 http://competitionmaths.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7810 http://www.seiconsulting.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=724207 http://www.laboratoriogiganti.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=52214 http://forexcapitalmultiplier.com/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=124091 http://www.ristrutturazioni-smart.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=205039 http://www.effebisolutions.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=54056 1361

betfair online casino wezrt

Akxvdnobby,2018.05.02 06:28

casino blackjack <a href="https://onlinecasino24.us.com/#">casino blackjack</a> online casino slots | [url=https://onlinecasino24.us.com/#]mgm online casino[/url]

free online casino rrmkf

Atlqqnobby,2018.05.01 19:51

best online casinos <a href="https://onlinecasinoplay24.com/#">casino blackjack</a> online gambling | [url=https://onlinecasinoplay24.com/#]mgm online casino[/url]

best online casinos qekbx

Afkpvnobby,2018.05.01 09:10

online gambling <a href="https://onlinecasinomansion24.com/#">betfair online casino</a> online casino | [url=https://onlinecasinomansion24.com/#]best online casino[/url]

betfair online casino mlcej

Afdsznobby,2018.05.01 01:54

mgm online casino <a href="https://onlinecasinoplay24.com/#">online gambling</a> best online casino | [url=https://onlinecasinoplay24.com/#]best online casinos[/url]

viagra without headache 1222

AgustinBitly,2018.04.30 12:58

5139 http://www.inmotionvolleyball.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=14106 http://www.importpharma.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=188995 http://glassvitrag.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=108568 http://entrelacosdefamilias.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=391592 http://www.die-finanzspritze.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=52971 http://thealoeinstitute.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=84032 http://isfahanpvc.ir/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1196 http://www.pys.pe/es/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15044 http://www.szigetfish.hu/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=720 http://www.mhfvic.com.au/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=432 http://superdkjapan.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=136480 http://www.bolosdavovo.com.br/site/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=740 http://kre.sk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1956 http://www.meritec.su/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=150183 http://www.z-dom.com.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=410851 http://drmasoudebadi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10989 http://www.federciclismocalabria.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=194174 http://earthmoversafrica.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=18261 http://www.igiannini.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=551225 http://www.presepepiumazzo.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=335856 http://sherwoodcopy.ca/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=520879 http://investments-summit.kmkya.kiev.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=167783 http://www.mm3design.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=79355 http://www.nordicwalkingperugia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=421198 http://www.idolocharter.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=339290 http://artacademy-dv.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6782 http://hayrusmert.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=24404 http://royaltranslation.com/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=302121 http://www.elhawag.com/ar/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28295 http://www.hilltopcampgrounds.com/htcg/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=212 http://www.cattedralepozzuoli.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=499364 http://carrera.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=21468 http://www.brandcentraldesign.co.za/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=481428 http://ifkitesports.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=399 http://www.ulivita.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=35244 http://santetoujours.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7333768 http://www.mareuno.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=138867 http://aithentika.co.za/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=962 http://pielyfarma.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=31729 http://www.bluebell.sch.ng/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=479703 http://www.awbnetwork.org/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6658 http://www.fabrica-sandwichuri.ro/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=26331 http://www.vienthongbinhduong.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=73889 http://www.elhawag.com/ar/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=34495 http://www.anaprog.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=408508 http://www.alfamarightpoint.pt/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=113171 http://fotokopiteknikservisi.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28081 http://sdu.org.do/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2505 http://jbdcdubai.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=573597 http://www.antennasat2.com/portale/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=66978 650

play free for real money brato

Aapwtnobby,2018.04.29 12:37

<a href="https://onlinecasino24.us.org/#">online casino bonus</a>

slots for real money ectmn

Aqvyynobby,2018.04.28 15:56

[url=https://onlinecasinoiplay.com/#]online casino[/url] [url=https://onlinecasinoiplay.com/#]usa casino online real money[/url]
<a href="https://onlinecasinoiplay.com/#">online casino games free</a> <a href="https://onlinecasinoiplay.com/#">free online casino slots</a> <a href="https://onlinecasinoiplay.com/#">online casino bonus</a>
<a href=" https://onlinecasinoiplay.com/# ">safe online casinos real money</a>

free online casino slots lkzqy

Aqhiynobby,2018.04.27 16:35

[url=https://onlinecasinoiplay.com/#]online casino real money free[/url] [url=https://onlinecasinoiplay.com/#]online casino[/url]
<a href="https://onlinecasinoiplay.com/#">online casino real money</a> <a href="https://onlinecasinoiplay.com/#">slots for real money</a> <a href="https://onlinecasinoiplay.com/#">online casino slots</a>
<a href=" https://onlinecasinoiplay.com/# ">safe online casinos real money</a>

free games for casino slots hollywood ubctj

Avnhrexpen,2018.04.27 01:08

[url=https://onlinecasinochase.com/#]dakota sioux casino[/url] [url=https://onlinecasinochase.com/#]doubleu casino[/url]
<a href="https://onlinecasinochase.com/#">vegas world free slots casino games</a> <a href="https://onlinecasinochase.com/#">plainville casino</a> <a href="https://onlinecasinochase.com/#">online casino games free</a>
<a href=" https://onlinecasinochase.com/# ">penny slots</a>

cheap viagra overnight

ivhsul,2018.04.26 07:20

[url=http://canadian-pharmacye.com]buy viagra nyc[/url]
viagra online bestellen rechnung http://canadian-pharmacye.com