Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Barátaink / Kaere Venner,

 

tak for all!  Thanks for all!  Köszönet mindenért!

 

A...                                                    For the...

...kedves fogadtatásért,                    ...warm welcome,

...szervezésért,                                 ...organization,

...mindennemű segítségért,              ...support of every kind,

...programokért, de elsősorban a     ...programs, but first of all for the

...KÖZÖS ÉNEKLÉSÉRT.               ...JOINT SINGING.

 

Nagyszerű volt. Boldogok                It was magnificient. We all are so glad

vagyunk, hogy összejöhetett.           that this weekend trip could become reality.

De beszéljenek inkább                     But let the attached pictures tell more.

a mellékelt képek.

Adjátok át baráti üdvözletünket        Please forward our warmest greetings

az egész kórusnak.                           to the whole choir.

 

A Bajza Hangkör és a magam          Also on behalf of Bajza Hangkör:

nevében:

 

                                               Imre

 

 

A Bajza utcai Általános Iskola idén fogja megünnepelni megalapításának 100. évfordulóját és a Kodály Zoltán zenei oktatási módszere bevezetésének 60. évfordulóját. 

A jubileum megünneplésére megkezdődtek a felkészülések, ennek keretében minden hét szombatján 9 órától 12 óráig az iskola I. em. 66-os termében a volt diákok találkoznak, együtt betanulják és gyakorolják az ünnepi műsort, amelyet a Zeneakadémián május 25-én fogunk előadni.

Felhívunk és kérünk mindenkit, aki diáktársunk volt, hogy gyertek el a próbákra, találkozzunk és készüljünk együtt, énekeljünk ismét a Zeneakadémián e jeles évforduló alkalmából.

 

 

Szentendre, 2016. május 15.

Jól sikerült közös kiránduláson vettünk részt a koppenhágai Szent Anne Iskola Familie Koret tagjaival közösen Szentendrén és a szentendrei Skanzenban.

Délelőtt a Szent András templom kertjében, ebéd után a Skanzenban, délután pedig a Szentendre Fő terén adtunk koncerteket. Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de az előadások forró hangulatúak voltak, a közönség, hallgatóság pedig kitartásukkal és tapsukkal hálálták meg a hallottakat.

 

 

"Hörpölték a kultúrát"

 

Kórusok Éjszakájáról

Szemere Katalin
Az írás a Népszabadság 2015. 06. 08. számában jelent meg.

http://nol.hu/kultura/haraphato-eneklesi-vagy-1538629

 

 

A Koppenhágai Sankt Annæ Gymnasium volt és jelen diákjainak szüleiből alakult "Familiekoret" kapcsolatfelvételi szándékkal megkeresett bennünket. Az első levélváltások és híradások megtörténtek. Örömmel fogadjuk ezt a kezdeményezést és nagy lelkesedéssel tölt el bennünket egy jövő évi találkozás és közös éneklés lehetősége.

Köszöntjük a "Familiekoret"-et és tagjait a kórus alapításának 10. évfordulója alkalmából, örömmel értesültünk jubileumi koncertjükről. Külön öröm számunkra műsorukban elhangzott művek kottáinak megküldése, melyek közül néhányat kiválasztunk és betanulunk.

 

10 éves a Familiekoret

 

 

 

 

 

 

 

http://www.sankt-annae.dk

 

Adventi fellépéseink:

  1. Advent Budapesten téli fesztiválon a Deák tér melletti Városháza parkban  2014. december 11-én 18 órakot az "Üvegházban".
  2. Szent László Templomban (1102 Budapest, Szt. László tér) 14.december 20-án, az esti mise után

  3. Boldog Özséb Plébánián (1039 Budapest, Lékai Bíboros tér 8-10.) 2014. december 21-én, a 9 órás mise után
     

 

 

Kedves Bajza Hang-kör Kórus, Kedves Péter!

A Halastó Közhasznú Egyesület (HEKK) nevében szeretnénk megköszönni nektek, hogy hangotokkal, fellépésetekkel varázslatossá tettétek a második alkalommal megrendezett Kórusok Éjszakáját!

Köszönjük a bizalmat, a lelkesedést, amivel a Magyarországon innovatívnak számító kezdeményezést támogattátok és sikeressé tettétek. Reméljük, hogy üzenetünk a segítségetekkel célba ért.

Köszönjük, hogy lelkiismeretesen felkészültetek, elvarázsoltátok a közönséget és megmutattátok azt, hogy a kóruséneklésnek igenis van létjogosultsága a mai kultúrában. Külön köszönet a Mikszáth téri záróéneklésért, a nem mindennapi, felejthetetlen élményért, amit ezer ember együtténeklése jelent.

Kép-, hang-, videó- és szöveges beszámolót a honlapon találtok az korusokejszakaja.hu estéről, valamint néhány felvételt továbbra is közzéteszünk a Facebookon folyamatosan, figyeljétek magatokat!

Reméljük, hamarosan ismét találkozunk egy Csíkszerda és/vagy Soharóza koncerten, esetleg a ti koncerteteken, de legkésőbb jövőre, az immáron hagyományt teremtő Kórusok Éjszakáján.

További sikeres koncerteket és nagy közönséget kívánunk!

Üdvözlettel a Kórusok Éjszakája szervezőcsapata nevében

Kovács Ági

kóruskapcsolat

korusokejszkaja.hu

http://www.karpataljalap.net/2013/05/30/koncert-szegenyek-javara

 

Bajzás diákok. Ica néni zenére éhes, nagy ritkán nem csintalan nebulói. Szolmizálás, szövegejtés, ritmus: „Nem gyor-sab-ban, nem las-sab-ban, csak úgy mint a szí-vünk dob-ban.” idézzük fel ma is az instrukciót Ica néni zeneszeretet-óráján a budapesti Bajza utcai iskolában.

Mert leginkább ez volt. Hivatalos nevén énekóra, de amit egy életre kaptunk általa, az a muzsika szeretete.
Nagyot dobbant a szívünk 2008-ban, amikor egy jubileumi gálakoncerten újra összejöttünk egy közös  éneklésre. Egy „kemény mag” úgy döntött: folytatja a közös énekelést Ica néni, azaz Háray Ferencné vezetése alatt. 40-50 év után visszaültünk a padokba, hogy kedves énektanárunkra figyelhessünk megint. Akinek a Kodály-módszer szerint tartott óráit Dél-Amerikától Ázsiáig a világ számos zugából érkezett hallgató és tanár látogatta.
És nagyot dobbant a szívünk 2013. május 26-án, hogy a munkácsi Szent Márton székesegyház pompás környezetében megszólalhatott úgy 30 egykori Bajzás hangja. Magyar énekszó a Duna és a Latorca táján a székesegyház oltárlépcsőjén egybefonódott. Mi lehet kifejezőbb megnyilvánulása összetartozásunknak? A lezárt határsorompót a violinkulcs és a basszuskulcs egykettőre felnyitja. Életkorban nagyszülő-unoka, földrajzilag négyszáz kilométer távolság a Szent Márton székesegyházban ezen a délutánon nullára csökkent.
És hány nyelven is dicsértük az Urat, imádkoztunk a Szűzanyához, kerestük az utat az Úthoz, Igazsághoz és Élethez? Volt az vagy öt is. Mert a hit is összeköt. Nemcsak magyart a magyarral, de valamennyi jószívű embert a nagyvilágban. Hangjaink útján egy csipetnyi magyar-egység a világ-egységet is kifejezte, hiszen Urunk előtt mind egyek vagyunk.
A Latorca és a Duna vize összefolyik. Hisszük, hogy lesz alkalom, hogy e folyók tájáról való magyar énekhangok a jövőben is egybefolyhatnak a május 26-i feledhetetlen hangverseny mintájára. Hálás köszönetünket fejezzük ki a kórustalálkozó szervezőinek, hogy minket ehhez az élményhez juttattak.
Török Imre
a Bajza Hangkör nevében

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves Ica néni!

 

Nagy öröm, hogy jöttek, hogy a koncert olyan jól sikerült - azóta is sokan emlegetik, köszönik.

Örülök, hogy jól érezték Magukat és, hogy az ajándék is tetszik.

Emlékezetünkben és a honlapunkon is megőrizük a szép esemény emlékét.

További munkájához, munkájukhoz kívánok én is minden jót, erőt derűt és további sikereket!

Üdvözlöttel a Bajza-Hangkör Énekesei felé is, tisztelettel:

János atya

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://amikisvarosunk.hu/cikk/budakeszi-zakanyi-zsolt-reformatus-vegyeskar-jotekonysagi-koncertje-december-8

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать веб сайт телефон

Robertneavy,2019.01.06 15:56

Бесхитростный и ясный инфоповод. Это тоже касается 15 секунд взаимодействия. Сложный сообразно смыслу призыв пользователь не поймет. Для stories идеально подходит реклама скидок и распродаж, акций в духе «подпишись и получи дар», т.е. вещь такое, сколько свободно понять.250 звонков в розницеb) Выставляем сайт с помощью специальной программы.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка web сайтов</a>
[url=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]сайт под ключ[/url]
https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов Воронеж

Важно! В соцсетях человек больше ориентированы на развлечение и общение, чем для обучение. Следовательно не переборщите с полезностью. Давайте людям и более простой контент, а также разнообразно стимулируйте дискуссии и повышайте вовлечение. Я рекомендую вам прочитать эту статью, воеже лучше представлять, как выстраивать приманка smm-стратегию.Где могут пригодиться серверные скриптовые языки? Это гостевые книги, форумы, чаты, всевозможные формы регистрации. Непроходимо удобно извлекать их чтобы интернет-магазинов с возможностью оплачивать покупки прямо с сайта.индивидуализированные аудитории ради рекламы в Фейсбуке

сайт визитка цена

Thomaslam,2019.01.06 13:24

Завершаем всегда анализом как минимум собственной работы в отчетном периоде, точно максимум – анализом результатов своего аккаунта и аккаунтов конкурентов, для которых равнялись накануне началом работы. На основе полученных данных вносим изменения в план публикаций.Наполнение сайта содержанием, текстами, картинками.Легальные методы раскруткиСортировка параметров таргетингадемонстрация продукции в “Актуальном”
<a href=https://moskow.skgroups.ru/portfol-razrab.html>веб студия портфолио в москве</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/landing.html]разработка одностраничного сайта[/url]
https://moskow.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

примеры оформления текста в инстаграме примеры оформления текста в инстаграмеОчень гордо: цвета для карточке товара лучше изъявлять в виде графики, чем писать текстом. Это же относится к брендам – размещайте их логотип, а не имя бренда.Чистый восстановить копию сайта без бекапаВы уже прошли остановка «рождения» бизнес-идеи, и четко поняли, что будете продавать в своем магазине? Уже выбрали звучащее доменное имя? Тогда переходим к этапу создания самой площадки.В бизнесе вечно уписывать дела, которые надо делать вот стойком сейчас, а лучше вчера. Буде у вас таких дел перевелись, то смотри пункт ниже.

грузотакси томск газель цены

Dimizatbot,2019.01.06 01:13

Около отсутствии автомобильных весов у грузополучателя грузы, перевозимые навалом или насыпью, прибывшие без признаков недостачи, выдаются без проверки веса.
Таким образом, необходимо тщательно оценить все возможные риски, которые могут привести к потере или повреждению груза, и включить соответствующие пункты в стачка страхования.
Физические показатели прочности дают возможность определять к решеткам крепежные ремни – исключается перемещение груза во дата транспортировки.
авиатранспортом
Для частных заказчиков заслуженный уровень оказания транспортных услуг не менее важен, поскольку он является залогом спокойствия и уверенности в бережной перевозке имущества.

<a href=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk>грузоперевозки томск</a>
[url=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk]заказать газель томск[/url]
https://vk.com/gruzotaksi_tomsk - грузоперевозки томск

Она окупится много быстрее, чем Вы предполагаете.
Воззрение работы диспетчера не представляет особой сложности.
Дабы избежать такого рода неприятностей, следует знать те случаи, если следует отказаться от перевозки груза.
Опричь того, диспетчер грузоперевозок берет для себя обязанности по координации взаимодействия мгновенно нескольких заказчиков присутствие доставке сборных грузов.
Использование систем спутниковой навигации ради контроля груза для протяжении всего маршрута грузоперевозок

грузоперевозки

Dimizatbot,2019.01.05 04:43

Тарифы на грузоперевозки
Быть значительной сумме возмещения для определения точного размера выплаты страховая общество может проводить дополнительные расследования.
Подробно пропишите имя товара, величина и оттенок упаковки.
“без ответственности ради повреждения, опричь случаев крушения”: страховщик отвечает после убытки в результате гибели только разве части груза, причиненные стихийными бедствиями, а также убытки через аварий и пропажи транспортного имущество без принуждать (например, буде мешки с мукой смоет с палубы во век шторма, то страховка довольно выплачена, а если мука отсыреет, то отрицание).
Поэтому ради расширения стандартного покрытия необходимо использовать дополнительные оговорки, в частности Institute War Clauses (военные оговорки.

<a href=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk>грузотакси томск</a>
[url=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk]грузотакси томск[/url]
https://vk.com/gruzotaksi_tomsk - грузоперевозки

Он обязан объявить цена следующих грузов:
редакции) и Institute Strikes Clauses (забастовочные оговорки.
д) наименование нового грузополучателя.Коли же общество по принципиальным соображениям хочет застраховать какой-то из рисков, относящийся к исключительным случаям (примерно, опасность гибели груза в результате военных действий, когда путь перевозки лежит посредством районы военных действий), то чтобы этого в контракте следует исполнять оговорку, сообразно которой в список страховых случаев будут включены эти риски.
Необыкновенно серьезно относитесь к документальному оформлению.
В случае страхования с безусловной франшизой страхователю быть наступлении страхового случая выплачивается замена ради вычетом франшизы.

AroffWhort Occarce

dragoslavanes,2019.01.04 00:54

[url=http://bokepku.us/order-cheap-alprazolam-online/]http://bokepku.us/order-cheap-alprazolam-online/[/url] LiaicheChaissubbic

Where can I watch free Chaos Walking online with no downloads?

ShannonHox,2019.01.02 05:33

How can I watch Chaos Walking in an iPod with out the flash player?

[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]https://chaoswalkingfullonline.com/[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]https://chaoswalkingfullonline.com/[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie download[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking online free[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking watch online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking movie download[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking Online free[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]watch Chaos Walking full movie[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie hd[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie download[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking online free[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking watch online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking movie download[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking Online free[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]watch Chaos Walking full movie[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking full movie hd[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 full movie[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 full movie online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 full movie download[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 online free[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 watch online[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 movie download[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]Chaos Walking 2019 Online free[/url]
[url=https://chaoswalkingfullonline.com/]watch Chaos Walking 2019 full movie[/url]

Интересные веб ресурсы

Robertmus,2019.01.02 00:04

[url=http://gestalt.dp.ua/user/Waterforce/]Продажа кулеров для воды[/url]

vbxohl

ztixru,2018.12.25 21:11

buy cialis with american express http://canadian-pharmacyca.com
[url=http://canadian-pharmacyca.com]buy cialis 90 pills[/url]

Where Can I Watch Aquaman 2018 Online For Free Yahoo Answers

Ronaldrax,2018.12.25 10:54

[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Trailer[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Full Movie[/URL]
https://aquamanfull.pw/
https://aquamanfull.pw/
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Movie[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Cast[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Release Date[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Actor[/URL]
https://aquamanfull.pw/
https://aquamanfull.pw/
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Full Movie[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Review[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Cast[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Review[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Full Movie[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Movie[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Torrent[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Online Free[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman film[/URL]
https://aquamanfull.pw/
https://aquamanfull.pw/
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Free Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Full Movie Online Free 123Movies[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 123 Movies[/URL]
https://aquamanfull.pw/
https://aquamanfull.pw/
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie Putlocker[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Watch Aquaman 2018 Free Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie Free 123[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Download Aquaman Movie for Free[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie in english[/URL]
https://aquamanfull.pw/
https://aquamanfull.pw/
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Full Movie 123Movies[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 123 Movies[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Full Movie Online Free 123Movies[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Watch Aquaman 2018 Free Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie 123Movies[/URL]
https://aquamanfull.pw/
https://aquamanfull.pw/
[URL=https://aquamanfull.pw/]Download Aquaman Movie for Free[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie Putlocker[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Watch Aquaman Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman 2018 Full Movie 123Movies[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Movie Release Date[/URL]
https://aquamanfull.pw/
https://aquamanfull.pw/
[URL=https://aquamanfull.pw/]Watch Aquaman 2018 Free Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie Free Online[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Movie 2016 Cast[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Movie Aquaman 2018[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Full Movie Putlocker[/URL]
[URL=https://aquamanfull.pw/]Aquaman Movie Download[/URL]

Телe2 пoлучи кeшбeк 4000 руб

AstapPes,2018.12.25 02:17

[url=http://xn--o1ag7b.xn--p1ai/tele2][img]http://bezposhlin.ru/Tele2/2.jpg [/img][/url]

Кaчеcтвеннaя связь пo выгoдной цене без скрытыx сервисoв
Бeсплaтнaя достaвка cим карт
Бecплатный переход cо cвоим нoмeром Нeиспoльзуeмые минуты и Гб
пeрeнocятcя нa слeдующий месяц Подробнее здeсь : http://xn--o1ag7b.xn--p1ai/tele2

vitamin well sponsring

vitamin well sponsring,2018.12.24 06:24


I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.
vitamin well sponsring http://holidaytoyou.se/ways-to-lose-weight/vitamin-well-sponsring.php

Комфортное жилье у моря - это просто!

Shale,2018.12.23 23:54

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

Комфортное жилье у моря - это просто!

Shale,2018.12.23 23:52

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

Комфортное жилье у моря - это просто!

Shale,2018.12.23 23:50

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

Комфортное жилье у моря - это просто!

Shale,2018.12.23 23:48

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

Комфортное жилье у моря - это просто!

Shale,2018.12.23 23:47

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

Tel2 пoлучи кешбек чeтыре тыcячи руб

AstapPes,2018.12.23 22:13

[url=http://xn--o1ag7b.xn--p1ai/tele2][img]http://bezposhlin.ru/Tele2/2.jpg [/img][/url]

Качественнaя связь по выгодной цене без скрытых сeрвисoв
Бecплатная доcтавкa сим кaрт
Бесплaтный перeхoд со cвoим номерoм Нeиcпoльзуeмыe минуты и Гб
перeнocятся нa cлeдующий мeсяц Подробнeе здecь : http://xn--o1ag7b.xn--p1ai/tele2

Byjdbqkvx

MeganBargy,2018.12.23 09:47

Ljbxcpfch
[url=http://maxi-stroyka.ru/drenazh-uchastka-tsena/]расценки устройства дренажа[/url]
[url=http://maxi-stroyka.ru/]строительство домов цена[/url]
[url=http://maxi-stroyka.ru/fundament-pod-klyuch/]строительство фундамент под ключ[/url]
[url=http://maxi-stroyka.ru/fasad-domov-rabota/]фасад работа цена[/url]
[url=http://maxi-stroyka.ru/krovelnyie-rabotyi/]кровля работа цена[/url]

Elton John Concerts

Georgeter,2018.12.22 18:35

Elton John is my favourite UK singer of all time. http://sonicenergydrink.tumblr.com

Download Showbox APP for iOS

ShowChoip,2018.12.21 23:48

Btw, looking for the best app to watch free movies on your iOS phone? Then your should check Showbox Application. This is the most famous app today that has a big library of shows and movies. This app is also available for pc users. But your need to download it first to enjoy free shows [url=http://showbox-all.com]Showbox app on PC[/url]